Vacatures

Functie Plusstudent

Plusgroep zoekt jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste HBO stagiaires voor het project Plusstudent. Plusstudent is een project van plusgroep waarbij je als HBO-student peer- tot peer coaching biedt aan MBO-studenten en middelbare scholieren. Het doel van dit project is om studenten te ondersteunen bij het behalen van een startkwalificatie en het voorkomen van maatschappelijke uitval. Klik op de button hieronder voor de uitgebreide vacature tekst.

Functie Plusmaatje (vrijwilliger)

Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Dan maken we graag kennis met jou. Kom ons vertellen waarom jij graag Plusmaatje zou willen worden. 

Functie jongerencoach

Op zoek naar een leuke baan bij Cardea? Voor het onderwijs-zorgteam van Cardea zijn we op zoek naar Jeugdzorgwerkers die coachend jongeren met diverse problematiek begeleiden op weg naar een start kwalificatie. 

Functie Supporter Cardea (vrijwilliger)

Wil jij het verschil maken voor jongeren in regio Holland Rijnland? Geeft het je een goed gevoel om een ander te zien groeien of als iemand je simpelweg bedankt voor je (eenmalige) hulp? Dan is vrijwilliger zijn bij Supporters van Cardea (cardea.nl) misschien wel iets voor jou!