Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij Plusgroep gaat Arianne de overstap maken naar de organisatie Welzijn E25. Arianne begon als coördinator Plusmaatje en Pluscoach, mocht samen met haar collega Mirte het avontuur Plusstudent starten en heeft de laatste 1,5 jaar zich verder mogen ontwikkelen tot projectleider.

‘Ik mag terugkijken op een hele leuke tijd waarin ik ontzettend veel enthousiaste mensen heb mogen ontmoeten. De samenwerking met mijn team, maar ook met alle docenten, zorgcoördinatoren, directeuren, Pluscoaches en ga zo maar door vond ik echt ontzettend leuk en leerzaam’.

Gelukkig staat er al een collega klaar die de coördinatie van Pluscoach overneemt. Hieronder kun je alvast nader met haar kennis maken. Ondertussen wordt er nog gezocht naar een projectleider. Daarom zal Arianne op de achtergrond betrokken blijven bij Plusgroep totdat er een geschikte vervanger is gevonden. 

Wil je nog met Arianne contacten? Mail gerust naar arianne@plusgroep.org.